Menu Social Media

STANDAARD HUIS

4BUM

is een kleine, maar zeer functionele en comfortabele stacaravan, ideaal om te huren. De stacaravan 4Bum is zo ontworpen dat hij zijn bewoners maximaal comfort en gemak biedt, waar hij ook staat.

4Bum is een geweldige optie voor mensen die een comfortabele en functionele plek willen huren voor een vakantie of een kort verblijf.

DETAILS

Bij binnenkomst in het huisje bevinden we ons in een grote woonkamer, het middelpunt van het appartement.

Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot vier kamers, die elk volledig zijn uitgerust en aangepast aan de behoeften van de bewoners. De eerste kamer links vanaf de entree is een grote kitchenette met alle benodigde keukenapparatuur en accessoires, zoals een kookplaat, koelkast, spoelbak en keukenkastjes. Naast de keuken bevindt zich een kinderkamer, ideaal voor twee kinderen. Deze kamer is voorzien van twee aparte bedden, een nachtkastje, kasten die boven de bedden hangen en twee kledingkasten met hangers.

Verder beschikt de woonkamer over een kast met hanger, een kast met fornuis, een klein bureau en een tv-meubel. Aan de overkant van de woonkamer bevindt zich de slaapkamer, die ruim en comfortabel is. De slaapkamer is voorzien van een hangkast en nachtkastjes, waardoor je op een makkelijke en toegankelijke manier de benodigde spullen kunt opbergen. Naast de slaapkamer bevindt zich een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Het interieur van het huisje is zorgvuldig ontworpen en uitgerust om maximaal comfort en gemak voor de bewoners te garanderen.

4Bum heeft:
- kinderkamer
- slaapkamers
- centrale salon
- kitchenette
- badkamer

MODELAANZICHT

Vanaf links de kinderkamer en kitchenette, woonkamer, slaapkamer en badkamer.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428