Menu Social Media


STANDAARD HUIS

APART SOL

is een perfecte oplossing voor één persoon of een stel dat op zoek is naar een mobiele en functionele woning voor een recreatieperceel of voor de verhuur. Dit huis zal zijn bewoners comfortabele leefomstandigheden bieden, volledig uitgerust en aangepast aan hun behoeften.

Het kleine formaat zorgt voor gemakkelijke verplaatsing en plaatsing op verschillende percelen of gebieden, en biedt tegelijkertijd comfortabele leef- en vrijetijdsomstandigheden.

DETAILS

Nadat we via een breed raam binnenkomen, vallen we meteen in een lichte en ruime woonkamer, die het middelpunt van de hele woning vormt. In de woonkamer bevindt zich een keuken voorzien van basisapparatuur en kasten voor het opbergen van producten en serviesgoed. Naast de keuken bevindt zich de ingang naar de badkamer, waar zich een grote douche, toilet en wastafel bevindt.

De slaapplaats bevindt zich in een deel van de woonkamer. Het is een zeer praktische oplossing die ruimte bespaart.
Naast het bed staan ​​nachtkastjes en aan de andere kant een boekenkast.


Tevens beschikt de woonkamer over een diepe kledingkast met hanger, dit is een ideale oplossing voor mensen die hun kleding niet in het zicht willen laten liggen.

Het hele huis is zeer goed verlicht dankzij een groot raamdisplay, dat toegang biedt tot natuurlijk licht en waarmee u elektriciteit kunt besparen. Alle kamers zijn zeer functioneel en goed uitgerust, waardoor u zelfs op een kleine oppervlakte comfortabel en comfortabel kunt wonen.

Apart Sol heeft:
- woonkamer met slaapfunctie
- kitchenette
- badkamer

MODELAANZICHT

Van links naar rechts: slaapkamer, woonkamer, kitchenette en badkamer.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428