Menu Social Media

PREMIUM HUIS

AURORA

Het is een ruim en modern model dat dankzij de hoge beglazing veel ruimte en natuurlijk licht biedt. Het is de langste en breedste stacaravan in het aanbod, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die ruimte zoeken om te wonen of te ontspannen.

De woonkamer in Aurora heeft een uitgang naar het terras, wat zorgt voor nog meer vrijheid en contact met de omgeving. Dit terras kan een geweldige plek zijn om te ontspannen, buiten te ontspannen of te eten bij warm weer. Het interieur is ingericht in een moderne stijl, de ruimte is ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden, met behoud van een elegante uitstraling. Hierdoor kan Aurora een uitstekende keuze zijn voor mensen die luxe en comfort waarderen.

DETAILS

Aurora is een ruime en comfortabele stacaravan met veel functionele kamers. Als we het huis binnenkomen, bevinden we ons meteen in een lange en brede gang, het hart van het huis. In de gang bevindt zich een diepe bijkeuken met een wasmachine en extra planken, waar u een grote hoeveelheid dagelijkse spullen kunt opbergen. Vervolgens een kast voor jassen en schoenen en een inbouwkast met hangers, waarin je allerlei spullen kunt opbergen en voor orde zorgt.

Vanuit de gang hebben we toegang tot drie kamers: een slaapkamer, een kinderkamer en een badkamer. De slaapkamer is groot en heeft een aparte kledingkast, waarin u gemakkelijk kleding en accessoires kunt opbergen. De kleinere kamer heeft twee bedden en twee grote kledingkasten, waardoor het een ideale plek is voor een stel of een gezin met kinderen.

De badkamer is voorzien van een douche, een moderne wastafel, een zwevend toilet en een inbouwkast. Dankzij deze ruimte kunt u comfortabel gebruik maken van uw dagelijkse persoonlijke hygiëne.

Aan het einde van de gang bevindt zich een woonkamer met een grote kitchenette en twee uitgangen naar het terras. Deze ruime en lichte woonkamer biedt een comfortabele ruimte voor rust en ontspanning, en in de kitchenette kunt u maaltijden bereiden en tijd doorbrengen met familie of vrienden.

De afmetingen van de woning zijn 15 meter lang en bijna 5 meter breed, wat hem geschikt maakt voor middelgrote gezinnen of een groep vrienden. Het Aurora House is een plek waar u zich prettig en op uw gemak kunt voelen en tegelijkertijd comfortabele leefomstandigheden voor de bewoners biedt.

Aurora heeft:
- 15x4,8m op de vloer, 16x4,8m in het dak (70m²)
- een slaapkamer met kledingkast
- kamer
- bijkeuken
- een gang met een kledingkast
- salon
- kitchenette
- twee uitgangen naar het terras
- terras

In dit model is het mogelijk om elk van de kamers vrij te configureren.

MODELAANZICHT

Vanaf de linkerkant een slaapkamer met kledingkast, een badkamer, een kamer, tegenover deze kamers is er een gang van waaruit we naar de woonkamer en kitchenette gaan, en de woonkamer naar het terras. De entree van de woning bevindt zich direct naast de bijkeuken, tegenover de ingang van de badkamer.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428