Menu Social Media

BADKAMER

Een standaardbadkamer is een kleine kamer met een paar basisvoorzieningen. Het omvat onder meer: een douche van FIBO-panelen, een standaard wastafel met spiegel en een vrijstaand toilet. De kleur van de badkamerwanden bestaat doorgaans uit twee door de klant geselecteerde kleuren. De kleur van de douchewand (1) en de kleur van de overige wanden (3). Dit is de geaccepteerde standaard, maar het is mogelijk om de kleuren op de 4 muren anders te rangschikken.

DOUCHE

De standaard FIBO douche is een materiaal gemaakt van hout, het is zeer duurzaam, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, wat erg belangrijk is in de badkamer. Voor deze afwerking bieden wij verschillende kleuropties aan die in elke kleur op elke muur kunnen worden geplaatst. De standaard douche kan worden vervangen door een compacte douche van kunststof, die 100% waterdicht is. Deze douche is een goede oplossing voor woningen die bestemd zijn voor openbaar gebruik (sanitaire ruimtes). Deze douche kan echter ook in alle huizen uit ons aanbod worden geïnstalleerd. De compact biedt slechts één kleur, glanzend wit, en slechts één formaat, 100 cm bij 80 cm.

WASTAFELS

Ons aanbod omvat 3 keuzes aan wastafels. Een standaard wastafel met lade en spiegel is een traditionele en eenvoudige oplossing. De lade en spiegel zorgen voor extra opbergruimte en zorgen voor een betere verlichting tijdens dagelijkse activiteiten. Een wastafel met een kastje boven de wastafel (in een kolom) is een goede keuze voor mensen die behoefte hebben aan extra opbergruimte. In het kastje boven de spoelbak berg je hygiëneproducten, cosmetica en andere spullen op die je dagelijks gebruikt. Een inbouwwastafel is een ideale oplossing voor mensen die een uniforme en elegante uitstraling van de badkamer belangrijk vinden. Ook voor mensen die leidingen en sanitaire installaties willen wegwerken is een inbouwspoelbak een goede oplossing. Het kiezen van de juiste spoelbak hangt af van jouw wensen en voorkeuren. Het is belangrijk om alle mogelijke opties te overwegen en degene te kiezen die het beste bij uw behoeften en levensstijl past.

VOORBEELD PROJECTEN

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428