Menu Social Media

HOE DOEN WE HET?

BOUW

We werken voortdurend aan de ontwikkeling en verbetering van onze technologie en ons aanbod, waarbij we inspelen op de behoeften en suggesties van onze klanten.

BOUW

We werken voortdurend aan de ontwikkeling en verbetering van onze technologie en ons aanbod, waarbij we inspelen op de behoeften en suggesties van onze klanten. Met kennis van de laatste trends, design en technologie verbeteren wij beproefde modellen en creëren we nieuwe modellen stacaravans. Wij hebben hoogwaardige specialisten in dienst op het gebied van frameconstructies, wier kennis wordt ondersteund door jarenlange praktijkervaring.

Onze ervaring is een garantie dat het huis dat u bestelt met aandacht voor het kleinste detail wordt gemaakt. Wij gebruiken alleen bewezen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. In elke productiefase voeren we strenge kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan de verwachtingen van onze klanten voldoet.

De veiligheid van onze huizen is onze prioriteit. Daarom zijn alle door ons bedrijf geproduceerde huizen TÜV Rheinland-gecertificeerd.

CHASSIS

Het chassis bestaat uit een gegalvaniseerd stalen frame en luchtwielen op assen die bij standaard- en premiumhuizen worden gebruikt om de woning te verplaatsen. Bij boerderijen is het frame niet gegalvaniseerd.

VLOER

Het substraat is een waterdichte MFP-plaat van topklasse. De plank heeft een vinylvloer of vinylpanelen die bestand zijn tegen slijtage en moeilijke omstandigheden (hitte en water).

MUREN

De wanden in onze huizen zijn gemaakt van slijtvaste Agnes-platen en waterdichte Fibo-panelen, die een sfeervolle finishing touch geven aan het interieur van de huizen. Ons aanbod omvat vele kleuropties.

DAK

Er zijn 4 soorten daken in onze huizen: 1. Gevel, deze is standaard in ons aanbod. 2. Asymmetrische gevel (verschoven nok). 3. Enkele helling (plat, maar met een grotere helling aan één zijde) 4. Plat dak met minimale helling.

TERRAS

Bij onze huizen is het mogelijk om een ​​terras toe te voegen. Standaard lengtes van terrassen zijn 2 m en 2,5 m. Er zijn verschillende varianten terrassen, die meestal worden gebouwd volgens de individuele behoeften van de klant.

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428