Menu Social Media


STANDAARD HUIS

EDRIA

Edria is een moderne stacaravan, geïnspireerd op het ontwerp van een schuur, die een ruime woonkamer met kitchenette, twee of drie slaapkamers (waarvan één op de mezzanine) en een functionele badkamer biedt. Met een uniek terras als integraal onderdeel combineert deze plek op harmonieuze wijze eenvoud met moderne stijl.

Het is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een stacaravan voor permanente bewoning, maar ook voor mensen die een gezellige plek willen creëren voor zomerse ontspanning of deze te huur willen aanbieden, waarbij ze design en levenscomfort waarderen.

DETAILS

Edria is een stacaravan met een uniek karakter die modern design combineert met een subtiele verwijzing naar de traditionele vorm van een schuur. Van buiten ziet het gebouw er stijlvol uit, met geometrische vormen en oog voor detail. Het terras, een integraal onderdeel van het huis, moedigt u aan om tijd buiten door te brengen en combineert op harmonieuze wijze de binnenruimte met de omgeving. Een etalage met balkondeuren vormt een indrukwekkende entree van de woning, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Nadat u de drempel bent overgestoken, bevindt u zich in een ruime woonkamer.

Wanneer u door de deur van Chalet Edria stapt, wordt u onmiddellijk begroet door de warmte van natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. In de woonkamer die zich voor u uitstrekt, voelt u zich alsof u in een gezellig nest zit, omgeven door modern design en comfort.

De kitchenette, gelegen in een hoek van de woonkamer, is het hart van deze plek. Uitgerust met alles wat nodig is om te koken, creëert het een sfeer van openheid en gedeelde ruimte. Direct ernaast ziet u een stijlvolle trap die naar de mezzanine leidt, wat wat meer ruimte en flexibiliteit aan het interieur toevoegt.

De mezzanine, bereikbaar via een charmante trap, biedt extra ruimte om naar eigen behoefte te gebruiken. Het is de perfecte plek voor een extra slaapkamer, een werkkamer of een ontspanningshoek waar je je kunt verstoppen met je favoriete boek.

Als u verder gaat, bereikt u de badkamer, waar een douche en functioneel meubilair een plek van ontspanning en hygiëne creëren. Hier werd aan elk detail gedacht, waardoor een evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit werd gewaarborgd.

Terwijl u verdere stappen zet, ontdekt u twee slaapkamers, die elk een individuele enclave van rust zijn. Comfortabele bedden, grote ramen en doordachte meubelinrichting maken deze plekken tot een oase van rust en privacy.

Edria heeft:
- slaapkamer x2
- extra tussenverdieping
- badkamer
- kitchenette
- veel hoge en brede beglazing
- woonkamer met toegang tot het terras
- terras

In dit model kan elke kamer vrij worden geconfigureerd.

MODELAANZICHT

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428