Menu Social Media

STANDAARD HUIS

EGINA

is een handige en praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een functionele plek om te ontspannen of permanent te wonen.

Het ingebouwde terras is een extra plek om buiten te ontspannen, perfect voor zomeravonden of koffie in de ochtend. Het terras is overdekt met een overkapping, waardoor u er ook bij regen gebruik van kunt maken.

DETAILS

Na het betreden van de stacaravan Aegina bevinden we ons in een ruime gang waardoor u zich vrij door het huis kunt bewegen. Vanuit de gang hebben we toegang tot vier kamers: een badkamer, een slaapkamer, een kinderkamer en een woonkamer met kitchenette.

De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, wastafel en compacte douche, wat zorgt voor gemak en comfort bij het gebruik ervan. De slaapkamer heeft een comfortabel bed en hangkasten, nachtkastjes en een ruime kledingkast waarin u kleding en andere noodzakelijke spullen kunt opbergen.

Voor de jongste gezinsleden is de kinderkamer een fijne plek, waar ze heerlijk kunnen ontspannen of vrijuit kunnen spelen. De kamer is voorzien van twee aparte bedden, hangkasten, nachtkastjes en een ruime kledingkast met hanger.

De woonkamer met kitchenette is de centrale plek in stacaravan Aegina, waar u tijd kunt doorbrengen met familie of vrienden. De kitchenette is uitgerust met alles wat nodig is voor het dagelijks koken en bereiden van maaltijden. Tevens beschikt de woonkamer over twee hoge ramen en een breed raam, wat zorgt voor veel lichtinval en een prettige sfeer.

Het terras, dat integraal deel uitmaakt van het huis, is een perfecte plek om buiten te ontspannen of een feestje te houden met vrienden. Het terras is ruim 2 meter lang en 4 meter breed, waardoor je er ook met een groter gezelschap vrij gebruik van kunt maken.

Aegina heeft:
- slaapkamer
- kinderkamer
- kitchenette
- badkamer
- brede gang
- ingerichte woonkamer
- een groot terras
- zadeldak

MODELAANZICHT

Aan de linkerkant een terras, een ingerichte woonkamer, een kitchenette en een gang, een kinderkamer, een slaapkamer en een badkamer.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428