Menu Social Media

SANITAIRE HUIS

EOS

De sanitaire module is een onderdeel van een mobiel gebouw, dat speciaal is ontworpen om te worden gebruikt als badkamer in verschillende soorten voorzieningen, zoals campings, hotels, maar ook op bouwplaatsen en tijdelijke werkplekken.

De sanitairmodule met twee badkamers is een ideale oplossing voor grotere groepen mensen die behoefte hebben aan comfortabele en functionele badkamers voor de duur van hun verblijf op een bepaalde plek.

DETAILS

Na het betreden van de module bevinden we ons meteen in een privékamer met douche. Deze ruimte is voorzien van een deur om de privacy van de gebruiker te waarborgen. In de kamer bevinden zich hangers voor kleding en handdoeken, waardoor u deze spullen gemakkelijk en gemakkelijk kunt drogen en opbergen.

Tegenover de douche bevindt zich een wastafel, die meestal op een ruime kledingkast wordt geplaatst, waardoor u gemakkelijk cosmetica en accessoires voor persoonlijke verzorging kunt opbergen. Naast de wastafel bevinden zich ook stopcontacten, waarop je elektrische apparaten, zoals een föhn of een scheerapparaat, kunt aansluiten.

Deze kamer is meestal goed verlicht dankzij een raam waardoor natuurlijk licht binnenkomt. Aan de andere kant van de gootsteen bevinden zich hangers en planken voor handdoeken en cosmetica. Boven de wastafel, aan de muur, bevindt zich ook een hangkastje met spiegel, waardoor het gebruik van de wastafel functioneler en prettiger wordt.

Aan het einde van de kamer bevindt zich een toilet. Bij de sanitairmodule met twee badkamers heeft elk een aparte ingang, wat volledige privacy en comfort voor de gebruikers garandeert.

Eos heeft:
- twee aparte kamers
- douche
- een gootsteen
- een staande kast
- hangkast met spiegel
- een toilet
- hangers

MODELAANZICHT

Douche, wastafel, toilet.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428