Menu Social Media


STANDAARD HUIS

KEA

is een innovatieve oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en functionele plek voor een kort of langer verblijf. Deze stacaravan biedt een comfortabel verblijf voor een gezelschap van 4 tot 8 personen en is verkrijgbaar in twee varianten: met twee of drie slaapkamers.

Voor zowel verhuur als privégebruik is de stacaravan Kea een uitstekende keuze voor gezinnen of groepen die van hun vrije tijd willen genieten in een vriendelijke, gezellige en functionele omgeving.

DETAILS

Kea is een mobiele en functionele woning die ideaal is als woon- of huurplek voor een groot gezin of een groep vrienden. In het huis bevindt zich een ruime woonkamer waar u vrij tijd kunt doorbrengen met uw dierbaren. Direct bij de ingang van het huis bevindt zich een kast voor jassen, zodat u deze niet op meubels of fauteuils hoeft te bewaren.

De woonkamer in de stacaravan Kea is ruim en ontworpen om de gebruikers maximaal comfort te bieden. In de woonkamer bevindt zich tevens een kitchenette, welke is voorzien van huishoudelijke apparaten, zoals een kookplaat, koelkast en spoelbak. De kitchenette is zo ontworpen dat deze op een comfortabele manier kan worden gebruikt en tegelijkertijd niet te veel ruimte in beslag neemt.

Vanuit de woonkamer komen we bij de kinderslaapkamer, die bedoeld is voor de jongste bewoners van het huis. Deze slaapkamer is voorzien van twee bedden, een kledingkast met hanger, een nachtkastje en een wandkast. Hierdoor krijgen kinderen een eigen ruimte waar ze zich vrij en op hun gemak voelen.

Aan de andere kant van de woonkamer bevindt zich een brede gang van waaruit we toegang hebben tot twee badkamers en een grote slaapkamer. De eerste badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche, wat zorgt voor comfortabel gebruik van de badkamer voor alle bewoners van de woning. De extra badkamer is voorzien van een toilet en een wastafel, wat erg handig is als er veel mensen in huis zijn.

Vanuit de gang komen we ook bij de hoofdslaapkamer, die bedoeld is voor volwassen bewoners van het huis. Deze slaapkamer is voorzien van een kledingkast, een groot bed, nachtkastjes en een kast die boven het bed hangt. Hierdoor hebben volwassenen hun eigen ruimte waar ze kunnen uitrusten en ontspannen na een veelbewogen dag.

Kea is het hele jaar door een ideale plek om te wonen, ongeacht de weersomstandigheden.

Kea heeft:
- een grote woonkamer
- slaapkamers
- kinderkamer of twee kamers
- badkamer
- een extra toilet
- kitchenette

MODELAANZICHT

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428