Menu Social Media

PREMIUM HUIS

ONYX

is een moderne en stijlvolle oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een functioneel en comfortabel huis op wielen. Onyx kenmerkt zich door een uniek design en praktische oplossingen.

De buitenkant van het Onyx-huis onderscheidt zich door een minimalistische en moderne stijl die de aandacht trekt. Het ingebouwde terras is een extra ruimte om te ontspannen in de open lucht, ideaal voor mensen die waarde hechten aan de nabijheid van de natuur. Hoge ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor het interieur van de woning licht en een lust voor het oog is

DETAILS

Nadat we het huis zijn binnengekomen, bevinden we ons in een gang die naar vijf kamers leidt. Naast de toegangsdeur bevindt zich een grote slaapkamer met een kledingkast, een groot bed, nachtkastjes en kasten die boven het bed hangen. De slaapkamer heeft veel opbergruimte voor kleding en andere spullen, wat hem erg praktisch maakt. Bovendien zorgt een groot bed voor een comfortabele nachtrust.

Naast de slaapkamer bevindt zich een ruime badkamer met een ingebouwde douche, een zwevend toilet, een ingebouwde wastafel en een kast waarin de waterverwarming is weggewerkt. De badkamer is zo ontworpen dat comfort en gemak worden gegarandeerd, terwijl het zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

De volgende kamer is een kinderkamer, die is ontworpen met twee kinderen in gedachten. De kamer heeft twee aparte bedden, een nachtkastje en kasten die boven de bedden hangen. De kinderkamer is licht en vriendelijk, waardoor je vrij kunt spelen en leren.

Tegenover de kinderkamer bevindt zich een extra toilet met hangtoilet en een kleine wastafel. Het toilet is zo ontworpen dat het zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt en tegelijkertijd comfort en functionaliteit garandeert.

In de gang en in een deel van de woonkamer bevindt zich een kitchenette, die zo is gebouwd dat deze zo min mogelijk ruimte in beslag neemt in de woonkamer. De keuken bevat alle benodigde huishoudelijke apparaten, zoals een koelkast, gasfornuis, vaatwasser en magnetron. De keuken heeft ook kasten en laden waar u voedsel en keukengerei kunt opbergen.

De laatste kamer is de woonkamer, deze is zeer ruim en voorzien van hoge ramen. Het bredere raam heeft een schuifdeursysteem dat toegang geeft tot het terras, dat in de romp van het huis is ingebouwd. Het terras is een geweldige extra ruimte om te ontspannen en buiten te ontspannen met familie, vrienden en koffie.

Onyx heeft:
- terras
- een grote woonkamer
- kitchenette
- extra toilet
- kinderkamer
- badkamer
- een slaapkamer

MODELAANZICHT

Aan de linkerkant een terras, een woonkamer, een kitchenette, een kinderkamer, een extra toilet, een badkamer en een slaapkamer.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428