Menu Social Media

SANITAIRE HUIS

SANITARIAT 2

Het sanitairgebouw is een belangrijk onderdeel van de infrastructuur op openbare plekken zoals parken, campings, festivals en speeltuinen. De constructie van een dergelijk gebouw is essentieel omdat het gebruikers de juiste hygiënische omstandigheden biedt die nodig zijn om de gezondheid en het comfort te behouden.

DETAILS

Deze mobiele sanitairvoorziening is zo ontworpen dat comfortabele sanitaire en hygiënische omstandigheden worden gegarandeerd. Het bestaat uit 2 aparte kamers met elk een eigen toegangsdeur, raam, radiator, wastafel, douche, toilet en een boiler van 60 liter. Elk van de kamers is zo ontworpen dat gebruikers privacy en comfort bieden bij het gebruik van sanitaire voorzieningen.

Alle kamers in het sanitairgebouw zijn ruim en licht en de ramen zorgen voor natuurlijke verlichting van het interieur. Ook beschikt elke kamer over een verwarming, die op koudere dagen zorgt voor een aangename temperatuur. Dankzij de wastafel en het kastje kunt u de benodigde toiletartikelen opbergen en gebruiken, en dankzij de douche kunt u zich snel en gemakkelijk wassen.

Het toilet is zo ontworpen dat comfort en hygiëne bij gebruik worden gegarandeerd. Een boiler van 60 liter zorgt voor warm water voor het wassen en douchen. In een diepe kast kun je handdoeken en andere toiletartikelen opbergen.

Het sanitairgebouw is een zeer praktische oplossing voor diverse soorten evenementen en evenementen, waarbij het garanderen van comfortabele en hygiënische sanitaire omstandigheden cruciaal is.

De sanitaire voorziening beschikt over:
- douche
- een gootsteen
- een toilet
- verwarming
- boiler
- een kast

MODELAANZICHT

Sanitair met 2 kamers.

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428