Menu Social Media


STANDAARD HUIS

SANTIAGO

Het is een moderne woning die zich kenmerkt door een minimalistische stijl en veel beglazing. Kenmerkend is de grote hoeveelheid hoge beglazing aan de voorzijde van het gebouw, waardoor er optimaal natuurlijk licht binnenkomt en u optimaal van het uitzicht naar buiten kunt genieten. 

De stacaravan Santiago is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor deze kan worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren. Door de uiteenlopende afmetingen is het huis een ideale oplossing voor zowel kleine gezinnen als grotere groepen mensen. De stacaravan Santiago is ontworpen om het gebruik van natuurlijk licht en ruimte te maximaliseren. Grote ramen, glazen deuren en transparante wanden zorgen ervoor dat de binnenruimte goed verlicht en optisch vergroot wordt.

DETAILS

De stacaravan Santiago is een ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan mobiliteit en comfortabele leefomstandigheden. Nadat we binnenkomen via een zwaar glazen entree, bevinden we ons in een brede gang die gemakkelijk toegang biedt tot andere kamers. 

Direct vanaf de entree zijn er toegangen tot de kamer en slaapkamer. De kamer is voorzien van twee bedden, hangkasten en twee staande kasten met hangers. Het is een ideale oplossing voor gezinnen met kinderen of groepen vrienden die samen op één plek willen wonen. De grote slaapkamer naast de kamer is voorzien van een kledingkast en een kaptafel met hangkast en LED-verlichting. Boven het slaapkamerbed bevinden zich hangkasten waarin u boeken, tijdschriften of uw favoriete gadgets kunt opbergen. 

Naast de kamers bevindt zich een volledig uitgeruste badkamer, die comfort en privacy biedt. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. De kleuren en materialen die in de badkamer zijn gebruikt, zorgen voor een harmonieus geheel en geven de kamer een modern karakter. 

Aan de andere kant van de woning bevindt zich een lange en brede woonkamer en een L-vormige kitchenette. De woonkamer is ruim, met een groot raam aan een van de muren, waardoor natuurlijk licht en luchtstroom mogelijk zijn. 

De kitchenette is zo ontworpen dat u er vrijelijk maaltijden kunt bereiden en bereiden. Deze is voorzien van een koelkast, gasfornuis, oven en spoelbak. Op het aanrecht hangen en staan ​​kasten waar je boodschappen en serviesgoed in kwijt kunt. 

Santiago beschikt over: 
- slaapkamer 
- kinderkamer 
- badkamer 
- kitchenette 
- veel hoge en brede beglazing 
- woonkamer met toegang tot het terras 
- brede gang 

In dit model is het mogelijk om elk van de kamers vrij in te delen.

MODELAANZICHT

GALERIJ

MAAK UW EIGEN MODEL

Als Santiago is wat u zoekt, maar u moet enkele wijzigingen aanbrengen, dan houdt niets u tegen om uw eigen model te maken en te bestellen!

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428