Menu Social Media

VERHOGEN

Gevelbeplating is een type gevel dat in onze modellen wordt gebruikt.
Momenteel omvat ons aanbod 7 soorten gevels, die elk vele kleurvarianten hebben.

1. Klassieke tweepersoonskamer (standaard)
2. Klassieke single
3. Houten ontwerp
4. Enkele trend
5. VinylPlus-single
6. VinylPlus-scherm
7. Naadblad

KLASSIEK DUBBEL (STANDAARD)

De Classic Double collectie is een basislijn met negen kleuren, zowel licht als donker. Ze heeft interactie met zowel traditioneel ogende gebouwen als gebouwen met moderne vormen en structuren.

KLASSIEKE ENKEL

De Classic Single collectie is een basislijn die negen kleuren omvat, zowel licht als donker. Ze heeft interactie met zowel traditioneel ogende gebouwen als gebouwen met moderne vormen en structuren.

HOUT ONTWERPEN

Een duurzaam en functioneel paneel dat de warmte en diepte getrouw weerspiegelt. Het heeft een houtstructuur, ideaal voor natuurlijke oplossingen. Het aanbod omvat 3 kleurvarianten.

ÉÉN TREND

Mooi door zijn eenvoud, een breed paneel dat onze woningen een moderne uitstraling geeft. Momenteel zijn er 3 kleurenversies waaruit u kunt kiezen. Het paneel kan ook verticaal gemonteerd worden.

VINYL PLUS SCHADUW

Inclusief 5 kleuropties. Het paneel kan verticaal worden gemonteerd. Dit is absoluut het meest populaire patroon onder onze klanten.

VINYL PLUS ENKEL

Inclusief 5 kleuropties. Het paneel kan verticaal worden gemonteerd. Dit is absoluut het meest populaire patroon onder onze klanten.

METALEN PLAAT

Gefelst plaatstaal, breed staal waardoor de modellen een zeer moderne uitstraling krijgen. Het kan worden gebruikt als dakbedekking en tegelijkertijd als huisgevel dienen. Momenteel is alleen de kleur antraciet beschikbaar.

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428