Menu Social Media

VERWARMING

Er zijn drie mogelijke manieren om onze stacaravans te verwarmen.

De eerste optie is centrale verwarming, waarbij gebruik wordt gemaakt van een boiler en standaardradiatoren. Dit is absoluut de goedkoopste optie die we kunnen gebruiken om ons huis te verwarmen. Op onze website bieden wij als fabrikant van stacaravans bij de keuze voor deze optie uitsluitend voorbereiding voor een gasoven aan.

De tweede manier om ons huis te verwarmen is elektrische verwarming. Het gaat om het gebruik van elektrische radiatoren om kamers te verwarmen en een boiler om water te verwarmen. Dit is absoluut de gemakkelijkste, handigste en iets duurdere optie dan verwarming op gas.

De uiteindelijke keuze die voor warmte binnenshuis kan zorgen is vloerverwarming. Bij vloerverwarming wordt gebruik gemaakt van een verwarmingssysteem in de vloer, in ons geval zijn dit hoogwaardige verwarmingsmatten. Deze methode is zeer efficiënt omdat de warmte gelijkmatig door de kamer wordt verdeeld. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om radiatoren te verbergen, wat meer ruimte geeft en de esthetiek van het interieur verbetert. Wanneer u voor deze optie kiest, is het vereist om hoogwaardige vinylpanelen te installeren, bestand tegen alle weersomstandigheden, samen met vloerverwarming. Dergelijke panelen zijn inbegrepen in ons aanbod.

Naast elk van deze opties is het mogelijk om airconditioning met verwarmingsfunctie te installeren. De voordelen van deze oplossing zijn de multifunctionaliteit, waardoor deze de kamer zowel kan verwarmen als koelen, afhankelijk van uw behoeften.

Ook is het mogelijk om de woning voor te bereiden en aan te passen voor fotovoltaïsche panelen, waardoor er, samen met elektrische verwarming, een volledig energiezuinige en zelfvoorzienende woning ontstaat.

kontakt:

telefOon / email

office@kunertgroup.eu

tel. +48 606 609 477 EN/PL

tel. +48 668 309 281 EN/PL

tel. +49 17632894156 DE/PL

ADRES:

KUNERT MOBILE HOMES

ul. Piwonii 41, Nowe Bielice

760039 Biesiekierz

NIP: 499-066-18-88

KRS: 0000891428